Stem på Jan Erik Volds beste dikt

Untitled-4
Foto: Ulla Montan

Nå kan du stemme på ditt ønskedikt av Jan Erik Vold og få det fremført av ham på Poesifest 2015.

Poesifest 2015 skal Jan Erik gjøre noe han knapt har gjort før: underkaste seg sitt publikum. I kveldens siste programpost, Volds jukeboks, vil Jan Erik Vold lese utvalgte dikt fra et over 50 år langt forfatterskap. Hvilke han skal lese, er du med på å avgjøre, ved å stemme på Volds beste dikt.

Blir det en populistisk kveld, med dikt kun fra Mor Godhjerta? Eller blir poeten utstyrt med en kontraintuitiv, antipopulistisk leseliste, dominert av konkret poesi, skøytedikt og glemte perler fra dypet av En som het Abel Ek? Det er opp til deg å bestemme!

Flamme-redaktør Bendik Vold har valgt ut de tretti forhåndsnominerte diktene, men du kan også legge inn ditt eget forslag dersom du synes det er noen som mangler.

Som de sier i kampanjene: Don’t vote? Don’t complain.

Så stem nå, og kom på Poesifest lørdag 31. oktober!