Loffen leder

Tale for loffen leder klart blant folkets Vold-favoritter.

Under Poesifest 2015 skal Jan Erik gjøre noe han knapt har gjort før: underkaste seg sitt publikum. I kveldens siste programpost, Volds jukeboks, vil Jan Erik Vold lese utvalgte dikt fra et over 50 år langt forfatterskap. Hvilke han skal lese, kan du fortsatt være med og avgjøre, ved å stemme på Volds beste dikt.

Foreløpig leder Tale for loffen klart, med fem ganger så mange stemmer som Kulturuke, som er neste på lista. Dette diktet var ikke en gang blant de nominerte, men er stemt frem i kommentarfeltet.

Her ser du Jan Erik Vold fremføre Kulturuke i Universitetets Aula for et par mannsaldre siden:

På de neste plassene i avstemningen følger i øyeblikket Faen i helvete-diktet, Hokusai, den gamle mester.., 13 måter å se verden på, Hustavle, Ingentings bjeller og Et nytt møte. Husk at skal du være sikker på å få med ditt favorittdikt, må du være med og stemme. Du kan stemme i skjemaet under.

Så stem nå, og kom på Poesifest lørdag 31. oktober!